6-8 annosta
Raaka-aineet:
4 Kananmunaa
1dl Sokeria
500g Mascarponea
2dl Vispikermaa
2 pkt Piparkakkuja
2tl Luomu Vaniljasokeria
1/2tl luomu Kardemumma-jauhetta
1rkl Raastettua luomu appelsiinin kuorta
Pinnalle luomu kaakaojauhetta
Ohje:
Keitä kahvi ja anna sen jäähtyä kunnolla.
Erottele kanamunasta keltuaiset ja valkuaiset kulhoihin.
Vatkaa vispikerma kuohkeaksi erikseen. Lisää appelsiinin kuori ja kardemumma kermavaahtoon.
Vatkaa keltuaiset, sokeri & vaniljasokeri napakaksi vaahdoksi, lisää varovasti mascarpone ja vaahdottu vispikerma sekaan.
Vatkaa myös valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele keltuais- juustoseokseen.
Kasta piparit kahvilla.
Levitä kostetun keksikerroksen päälle puolet juustoseoksesta ja nosta päälle kahvissa kostetut piparit. Levitä loput juustoseoksesta keksien päälle ja lopuksi siivilöi pinnalle kaakaojauhe.
Koristele oman mielesi mukaan, vaikka kuivatuilla appelsiinin siivuilla.
Comments